dijous, 6 d’abril del 2017

Xandall de l'escola

Aquesta entrada és per explicar-vos tot el relacionat amb el xandall.
Feia molt de temps que es parlava des de l'escola i l'AMPA de renovar el xandall. En certs moments, alguns pares s'havien queixat del preu.
(Recordeu que som una escola pública i ha de ser assequible per a tothom. Creiem en la integració i en la igualtat. No fem distincions de classe, raça, religió... Som escola pública i oberta a tothom.)
Per tant, vam començar a estudiar el tema. Una primera opció era posar la part de baix que volguéssim i només comprar la part de dalt. La gorra anava a càrrec de l'AMPA.
D'altra banda, el XANDALL NO ÉS OBLIGATORI. Per tant, amb la gorra hi havia prou per a les excursions.
El problema era que els nens volien el xandall per anar tots igual. I és cert, que pels mestres és molt més fàcil la localització dels nens si tots van vestits igual en les sortides.
Per tant, vam començar a valorar la idea de canviar-lo. Abaratir-lo però sense perdre qualitat.
Vam parlar amb diversos proveïdors,no podia ser de qualitat baixa però el més important, havien d'assegurar-nos la seva fabricació al llarg del temps. El xandall havia de durar molts anys.
Ha estat difícil ajustar qualitat, preu, continuïtat...
Hi hem treballat molt, tant l'escola com l'AMPA.
Finalment ho hem aconseguit. Hem trobat un model que s'ajusta bastant al que buscàvem.


Ja han començat la seva producció. Aviat estarà disponible a la botiga NEXUS. 
Us hem d'informar a més, que podreu fer servir els dos xandalls tant aquest curs com el vinent. És a dir, que si voleu esperar a comprar-lo perquè teniu l'altre, no hi ha cap problema.
L'AMPA va estar dies enrere, acabant de vendre el xandall vell a meitat de preu, com ja us varem informar per facebook i grups de classe i encara queda algun  per si hi esteu interessats. 

Esperem que la informació us hagi servit per aclarir dubtes.
Com veiu, l'AMPA està sempre activa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada